Roberto Nucciosta FC Viikinkien uusi valmennuspäällikkö

FC Viikinkien uusi valmennuspäällikkö Roberto Nuccio.

Roberto Nuccio, 54, aloittaa 1.1.2021 FC Viikinkien valmennuspäällikkönä. Roberto on tehnyt pitkän uran jalkapallossa niin Suomessa kuin myös synnyinmaassaan Italiassa. Roberto on toiminut aikaisemmin muun muassa Futurassa valmennuspäällikkönä, vastuuvalmentajana, sekä viimeisimpänä Gnistanin urheilutoimenjohtajana. Lisäksi Roberto on valmentanut miesten Kakkosessa ja Ykkösessä. Kakkosessa Roberto on voittanut sekä sarjan että Suomen Cupin.

Toimenkuvassaan Robertolla on yhtenä tärkeimpänä tehtävänään Viikinkien pelaajapolkujen selkeyttäminen, missä erityisesti kilpapolun luominen on keskiössä. Pelaajapolkujen monipuolisuus usealla eri tasolla tarjoaa pelaajille mahdollisuuden pelata omalle itselleen parhaiten sopivalla tasolla FC Viikingeissä. Toiminnan laadun kehittäminen tekee seurasta houkuttelevan vaihtoehdon niin valmentajille kuin pelaajille ja kehittää koko seuraa eteenpäin.

Roberto on aikaisemmissa seuroissaan saanut aikaiseksi suuria kehitysharppauksia, joita on lupa odottaa myös FC Viikingeissä. Roberto Nuccion mielestä Viikingit omaa seurana huiman potentiaalin, jota hänen johdolla ryhdytään viemään huipulle.