Kierrätys helpommaksi

Vuosaari-lehden numero 7/2021 Lukijalta-palstalla ”Muutosten tarkkailija” harmitteli, että Vuosaaren keskustan ekopisteet ovat saaneet väistyä rakentamisen tieltä. Olin yhteydessä ekopisteistä vastaavaan tahoon ja sieltä kerrottiin, että Vuosaaressa vastaavanlaiset kierrätyspisteet löytyvät Meri-Rastilan ostoskeskuksen parkkipaikalta sekä Isonvillasaarentien päästä. Näissä paikoissa pitäisi pystyä lajittelemaan keräyspaperi, metalli, vaatteet sekä muovi-, kartonki- ja lasipakkaukset.

Meri-Rastilassa oli kyllä muita kierrätyslaatikoita, mutta muovinkierrätykselle emme löytäneet omaa lootaa, ainoastaan muovipusseille tarkoitettu laatikko löytyi. Muovijätettä kertyy nopeasti melko suuri määrä, siksi taloutemme olisi hyvä noin kerta viikossa käydä viemässä muovit kierrätykseen. Mutta siis ainakin Isonvillasaarentieltä löytyy muoville oma laatikko, toivottavasti jatkossa taas myös muualta Vuosaaresta.

”Kierrätys kannattaa”