Hiihtäjä putosi jäihin Vartiokylänlahdella

Vartiokylänlahdella Vartiokylän Ranta- ja Venekerhon kohdilla putosi hiihtäjä jäihin lauantaina 3.4. ennen kello 10.

Pelastuslaitos tuli paikalle monen yksikön voimin. Kuva: Lukija

Vartiokylänlahdella Vartiokylän Ranta- ja Venekerhon kohdilla putosi hiihtäjä jäihin lauantaiaamuna 3.4. ennen kello 10. Putoamisen huomasi Vuosaaren puolelta kerrostalon asukas, joka ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Pelastuslaitos tuli paikalle monen yksikön voimin, myös Rajavartiolaitoksen helikopteri pyörähti paikalla. Pelastuslaitoksen pintapelastajat saivat kylmettyneen mutta muuten hyväkuntoisen henkilön ylös vedestä ja toimittivat hänet sairaalaan. Pelastuslaitoksen sukeltajat noutivat merestä myös hiihtäjän sauvat ja sukset.

Viranomaiset muistuttavat, ettei jäille pidä Helsingissä enää mennä.