Ravintola Vilamo avasi Aurinkolahdessa

Emrah Yildirim on Aurinkolahden sydämeen avautuneen ravintola Vilamon uusi ravintoloitsija.

Emrah Yildirim on Aurinkolahden sydämeen avautuneen ravintola Vilamon uusi ravintoloitsija.

Aurinkolahden sydämessä, Solvikinkadun varrella avattiin toukokuussa uusi ravintola Vilamo. Paikka tunnettiin ennen ravintola Solvikina. Ravintola Vilamon nimi viittaa Oskari Vilamoon, joka rakensi huvilan vuonna 1922. Oskari Vilamo oli Lemminkäisen suuromistaja Heikki Vilamon isoisä. Huvilaan tehtiin nyt täydellinen remontti lattiasta kattoon.

Uutena yrittäjänä toimii toisen polven ravintoloitsija Emrah Yildirim, 33. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt pyörittää jo seitsemää eri ravintolaa, nytkin niitä on luotsattavana Vilamon lisäksi kaksi muuta.

– Vuosaaressa on mielestäni tarvetta tällaiselle tasokkaalle ravintolalle. Tarjoamme Valoriani-kiviuunissa tehtyä napolilaista pizzaa. Burgerit ja liha-annokset valmistuvat laadukkaasta black angus -lihasta Jasper-puuhiiliuunissamme viihtyisän huvilan tarjoamissa puitteissa.

Vilamo tarjoaa arkisin myös lounasta. Iltaisin ja viikonloppuisin on voimassa a la carte. Talossa voi myös järjestää yksityistilaisuuksia, ja yläkerrasta löytyy kabinetti sekä televisiostudiohuone. Terassit löytyvät niin pihalta kuin katoltakin.

– Tervetuloa tutustumaan täysin uusittuun ravintolaan ja sen tarjoamiin herkkuihin, Aurinkolahdessa itsekin perheensä kanssa asuva uusi ravintoloitsija Emrah Yildirim toivottaa.