Toive HSL:lle

Johan firmanne myrskyn lykkäsi muuttamalla Vuosaaressa 813:sta reitin ja aikataulut. Tämä koskee pääasiallisesti meitä vanhoja vaivaisia. Me asumme osoitteissa Merikorttikuja, Merikorttitie ja Purjetie. Päätepysäkki oli aikaisemmin ns. Pohjoisella ostarilla. Oli helppoa lähteä toimittamaan asioita 813-bussilla. Matka oli lyhyt ja kävelymatkat eri toimipisteiden välillä lyhyet. Välimatkat ovat aivan eri luokkaa kauppakeskus Columbuksessa, jonne 813 nyt ainoastaan ajaa.

Tutkijalla, joka muutti mummobussimme reitin, ei ole harmainta aavistustakaan siitä, miten monessa eri kohteessa saimme asiamme hoidettua. Mainittakoon muutamat tärkeimmät tämän postinumeroalueen 00960: Posti, apteekki, S-market, pesula, kukkakauppa, kampaamot ym.

HSL on ehdottanut bussinvaihtoa bussiin 814 Kallvikintiellä. Meidän iäkkäiden joukossa on paljon apuvälineitä käyttäviä, joten ehdotus on kuolleena syntynyt. Olen valmis demonstroimaan tutkijanne kanssa bussin vaihtamisen apuvälineen ja ruokakassin kanssa. Mieletön ehdotus.

Vanha kansa sanoo, että toivossa on hyvä elää. Niin ajattelee allekirjoittaja ja ne lukemattomat matkustajat, jotka ovat allekirjoittaneet vetoomuksen, joka lähetetään HSL:lle.

Jäämme odottamaan oman mummobussimme 813 entisen reitin paluuta.

Lia Borgström Merikorttikujalta