Kimi Eskelinen 7:s Ruotsin MM-kisoissa

Kimi Eskelinen on kisannut tänä vuonna ensimmäisen kerran Formula 4 -luokassa.

Kimi Eskelinen on kisannut tänä vuonna ensimmäisen kerran Formula 4 -luokassa. Tässä Eskelinen ajaa Vuosaaren edustalla. Kuva: Kimi Eskelisen kotialbumi

Vuosaarelainen rataveneilijä Kimi Eskelinen suuntasi viikonloppuna Formula 4 -luokan rataveneiden MM-kisoihin Ruotsin Smedjebackeniin. Suomesta kilpailuun lähti Eskelisen lisäksi neljä muuta venettä. Kaikkiaan kisaan osallistui 15 venettä.

Suomalaisten menestys kisassa oli mainio: kaksi ensimmäistä sijaa tuli Suomeen ja Kimi Eskelinenkin sijoittui sijalle seitsemänneksi. Näin Eskelisen tavoitteet keskisijoista täyttyivät, vaikkakin yhdet aika-ajot jäivätkin väliin teknisten ongelmien vuoksi. Eskelinen lähti tavoittelemaan MM-kisoissa keskisijoja sekä kaluston ehjänä pysymistä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kimi Eskelinen sijoittui Ruotsissa ajetuissa Formula 4 -luokan MM-kisoissa seitsemänneksi. Kuva: Kimi Eskelisen kotialbumi

– 2021 on ensimmäinen kauteni Formula 4 -veneluokassa, joka on isoin SM-sarjaa ajettava luokka. Aiemmin olen kilpaillut neljä vuotta pienemmässä GT30-luokassa SM-sarjaa, Kimi Eskelinen kertoi.

SM-sarjassa Eskelisen sijoitukset ovat olleet kymmenen parhaan joukossa. SM-sarjassa kilpailee 15 venettä.