FC Viikinkien Syysfestivaalit-turnaus Kartanon kentillä 124 joukkueen voimin

FC Viikinkien perinteinen Syysfestivaalit-turnaus pelataan Kartanon kentillä (Pallokuja 4) tulevana viikonloppuna 28.–29.8. Turnauksen järjestämistä jouduttiin jännittämään koronarajoituksista johtuen loppusuoralle, mutta nyt turnaus on mahdollista järjestää terveysturvallisuus huomioiden. FC Viikingit on joutunut tänä vuonna perumaan rajoituksista johtuen jo kolme turnausta, joten turnauksen onnistuminen on myös hyvin tärkeää haastavissa talousolosuhteissa.

Syysfestivaalit-turnaus on kasvanut vuosittain suuremmaksi ja suuremmaksi, tänä vuonna joukkueita on mukana 124, joista yksi Virosta. Pelejä turnauksessa pelataan yhteensä 211 kappaletta, jotka jakaantuvat kahdelle päivälle lauantaille ja sunnuntaille.

Lauantaina 28.8. pelit pelataan kello 9–17 välillä ja sunnuntaina pelit pelataan kello 8.30–17 välillä. Pelimuodot ikäluokista riippuen on 5 vastaan 5 tai 8 vastaan 8. Poikien puolella sarjoja on 2009 syntyneistä aina T/P 2015(T/P sarjoissa joukkueet muodostuvat tytöistä ja pojista). Tyttöjen puolella sarjoja pelataan 2012 syntyneistä edellä mainittuun T/P 2015 sarjaan saakka. Sarjoista poikien 2009–2011 pelataan 8 vastaan 8 muodossa ja muut sarjat 5 vastaan 5.

Paikalle voi tulla seuraamaan turnausta, mutta yleisön toivotaan seuraavan otteluita terveysturvallisesti turvavälejä noudattaen. Kentän laidalla palvelee myös terveysturvallisesti Viikkari-buffa, josta ostamalla pientä evästä tukee arvokasta lasten liikkumista.