Vuosaaren vaarallisin risteys?

Vuotien ja Gustav Pauligin kadun risteys on rakennustyömaan takia muuttunut todella vaaralliseksi paikaksi. Aamuruuhkassa Gustav Pauligin kadulta Vuotielle tulo on riskialtista puuhaa. Kaupungin suunnasta eli Columbukselta päin tulevia autoja on lähes mahdotonta nähdä ilman, että työntää auton keulan osin Vuotien puolelle. Ja Vuotiellä työmaasta huolimatta joillain on tapana kaahata tuhatta ja sataa satamaa kohti. Nyt olisi liikennesuunnittelijalla töitä: miten tuosta risteyksestä saisi turvallisemman ennen kuin tapahtuu joku vakavampi onnettomuus?  		            Terveisin Aurinkolahden asukas

Vuotien ja Gustav Pauligin kadun risteys on rakennustyömaan takia muuttunut todella vaaralliseksi paikaksi. Aamuruuhkassa Gustav Pauligin kadulta Vuotielle tulo on riskialtista puuhaa. Kaupungin suunnasta eli Columbukselta päin tulevia autoja on lähes mahdotonta nähdä ilman, että työntää auton keulan osin Vuotien puolelle. Ja Vuotiellä työmaasta huolimatta joillain on tapana kaahata tuhatta ja sataa satamaa kohti.

Nyt olisi liikennesuunnittelijalla töitä: miten tuosta risteyksestä saisi turvallisemman ennen kuin tapahtuu joku vakavampi onnettomuus?     

Terveisin Aurinkolahden asukas