Viikingeille voitto lohjalaisista

Viikinkien maalivahtipeli on ollut tällä kaudella kovalla tasolla.

Viikinkien maalivahtipeli on ollut tällä kaudella kovalla tasolla.

Miesten jääkiekon 2. divisioonaa pelattiin Viikinkien toimesta jälleen yhden ottelun verran perjantaina 12.11., kun Lohjalta saapui Harjun Kiekko vieraaksi Vuosaareen. Ottelussa nähtiin jälleen runsaasti maaleja, kun molempien joukkueiden puolustusvire ei ollut ihan parhaimmassa terässä.

Hyvin liikkuvat lohjalaiset olivat lievästi niskan päällä ottelun alussa ja karkasivatkin 1–0-johtoon jo kolmen pelatun minuutin jälkeen. Vuosaarelaiset kuitenkin tasoittivat pelin ennen ensimmäisen erän päättymistä.

Toisessa ja kolmannessa erässä sarvipäät siirtyivät kuskin paikalle ja pitkälti hallitsivat ottelun tapahtumia aina loppusummeriin saakka. Punaisissa kotiasuissa pelannut Viikinki-lauma vei pelin nimiinsä lukemin 6–4 ja näin ollen jatkaa sarjataulukossa toisena. Tolppien välissä pelannut Niko Paakkunainen torjui 36 kertaa, ja kotijoukkueen kärkiketju Sulander–Konttinen–Järä jatkoi tehokkaita otteitaan takomalla yhteensä kahdeksan pistettä.

Seuraava ottelu pelataan lauantaina 20.11. Matinkylässä, kun Vuosaaren väki lähtee mittaamaan tasonsa Jäähonkaa vastaan kello 19.50 alkavassa ottelussa.

2. divisioona, lohko 1

(joukkueiden järjestys sarjataulukossa määräytyy pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan kaudella 2021–22)

HC Vantaa 3,00
Viikingit 2,36
Wolf 2,25
Tuuski 2,14
HAKI 1,38
Jäähonka 1,25
KHT 1,11
H.K.H. 0,88
KelA 0,78
GrIFK 0,75
Shakers 0,14