Kiertoliittymän turhat kivet

Niinisaarentien ja Porslahdentien risteyksessä on kiertoliittymä. Siinä on tapahtunut useita vakavia liikenneonnettomuuksia. Ympyrän keskellä oleviin kiviin on törmännyt muun muassa moottoripyöriä tuhoisin seurauksia.

Ehdotan, että tuosta kiertoliittymästä poistetaan nuo vaaralliset kivet, jotka ovat osaltaan johtaneet pahoihin loukkaantumisiin. Sellaisia kiviä ei ole esimerkiksi Kallvikintien ja Niinisaarentien ympyrässä eikä Rastilantien–Kallvikintien ympyrässäkään. Miksi siis tässä?

Tiedän toki, että näissä törmäyksissä on usein syynä ollut tolkuton ylinopeus, muttei siitä saa olla rangaistuksena hengenmeno tai vakava loukkaantuminen näihin turhiin ja vaarallisiin kiviin törmäävillä kaahareillakaan.

Terveisin nimimerkki Parannusta Vuosaaren liikenneturvallisuuteen