Verkkotilaisuus rakentamisesta

Havainnekuva Kallvikintien ja Rastilantien kiertoliittymästä Rastilantie 2:een päin.

Havainnekuva Kallvikintien ja Rastilantien kiertoliittymästä Rastilantie 2:een päin. Kuva: Arkkitehdit Rudanko ja Kankkunen

Itä-Helsingin ajankohtaisia suunnitelmia esitellään Uutta Itä-Helsinkiä -verkkotilaisuudessa keskiviikkona 1.12. kello 17−20.

Illan aikana kuullaan esimerkiksi Mellunkylän ajankohtaisista uudistuksista ja Vuosaaren suunnitelmista. Vuosaaren suunnitelmia aletaan käsitellä noin kello 19.10, aiheina muun muassa Vuosaaren asemakaavahankkeiden tilanne, Villenkallio, Vuosaaren seniorikeskus sekä Meri-Rastilan Design Manual.

Tilaisuudessa voi kommentoida ja esittää kysymyksiä esiteltävistä asioista keskustelupalstalla ja niihin vastataan mahdollisuuksien mukaan. Kysymyksiä on voinut esittää myös etukäteen Kerrokantasi-palvelussa, ja asiantuntijat pyrkivät ottamaan ne huomioon esityksissään.

Tilaisuuden ohjelmat, osallistumisohjeet ja seuraavien tilaisuuksien päivämäärät löytyvät osoitteesta hel.fi/asukastilaisuudet Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa verkkosivulla kolmen kuukauden ajan.