Stadin asukastalojen jatko uhattuna

Stadin asukastalo Vuosaari löytyy osoitteesta Mustalahdentie 10.

Helsingin ylläpitämiä yhdeksää asukastaloa, mukaan lukien Stadin asukastalo Vuosaarta (ent.  Vuosaaren lähiöasema) Pohjoisella ostoskeskuksella, uhkaa sote-uudistuksen myötä mahdollinen lakkauttaminen. Sote-uudistuksessa ei Stadin asukastaloille ole löytymässä rahoitusta.

Tilanne asukastalojen, kokoontumistilojen ja nuorisotilojen suhteen on jo nykyisellään varsinkin ns. vanhan Vuosaaren puolella todella kehno. Helsingin asukastalojen puolesta -verkosto on tehnyt vetoomuksen asukastalojen toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Stadin asukastalo Vuosaaren joulunaika

Stadin asukastalo Vuosaari (Mustalahdentie 10) on avoinna vallitsevan koronatilanteen vuoksi rajoitetuin kävijämäärin, 10 henkeä kerrallaan. Asukastalo on avoinna arkisin kello 9–16.

Asukastalo Vuosaaren joulunajan aukioloajat: Joulutauolle asukastalo jää 23.12.–9.1.2022 väliseksi ajaksi. Ovet avataan jälleen maanantaina 10. tammikuuta.

Asukastalolla saa hoidettua digiasiat kuntoon, voi juoda vaikka kupin kahvia ja lukea päivän lehden. Kevätkaudelle on myös taas luvassa paljon muuta ohjelmaa.