Vuotien ylitys vaarallista

Tämä Vuotien ylittävä suojatie Gustav Pauligin kadun risteyksessä on ollut alusta alkaen vaarallinen jalankulkijoille. Keskikoroke auttaa vain vähän. Vuotien ylitys on autoilijoiden kohteliaisuuden varassa. Ylinopeudet ovat pitkällä suoralla tavallisia varsinkin kesäisin. Siksi tähän on saatava hidasteet viimeistään silloin, kun vieressä olevat rakennukset valmistuvat.                 Risto Larjavaara

Tämä Vuotien ylittävä suojatie Gustav Pauligin kadun risteyksessä on ollut alusta alkaen vaarallinen jalankulkijoille. Keskikoroke auttaa vain vähän. Vuotien ylitys on autoilijoiden kohteliaisuuden varassa. Ylinopeudet ovat pitkällä suoralla tavallisia varsinkin kesäisin. Siksi tähän on saatava hidasteet viimeistään silloin, kun vieressä olevat rakennukset valmistuvat. Risto Larjavaara