Kutsu vuosaarelaisille ja lähialueen yrittäjille

Kenet pitää lomauttaa ja koska? Kuka pitää kutsua takaisin töihin ja koska? Mihin asti rahat riittävät ja kantti kestää?

Kukaan muu, kuin toinen yrittäjä ei tiedä, kuinka hurjaa on ollut tämä tanssi koronan kanssa. Minkälaista on ollut painia pandemian tuoman epävarmuuden, jatkuvien muutosten ja taloudellisen selviytymisen kanssa. Kukaan meistä ei vieläkään tiedä, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan ja miten eri yrittäjät selviytyvät tässä uudessa tilanteessa. Monet meistä tunnistavat joitakin vaikutuksia omaan jaksamiseensa ja työyhteisöissä tuntuviin uusiin ilmiöihin. Yhteisöllisyyttä ei liene helppo säilyttää tai palauttaa pitkän etätauon, yksin tekemisen tai lomautettuna olemisen jälkeen.

Jos tunnistat joitakin edellä mainituista ilmiöistä ja haluat tukea ja uusia voimia yrityksesi kehittämiseen, ota yhteyttä Metropolia Ammattikorkeakouluun. Sen ja Laurea Ammattikorkeakoulun kautta on pienille ja keskisuurille (alle 150 henkilöä) yrityksille tarjolla ERS-rahoituksella yrittäjille maksuton Eloisa-niminen kehittämishanke. Ota omaksesi yrityksellesi räätälöitävä kolmen kerran uutta eloa tuova valmennusaamu- tai iltapäivä.

Valmentajan rinnalle rekrytoimme myös paikallisia taiteilijoita luomaan kanssanne jotakin tärkeää.

Ota siis yhteyttä, ilmaise kiinnostusta, tartu tilaisuuteen, kutsu minut juttelemaan asiasta tarkemmin!

Päivi Rahmel.

Päivi Rahmel.

Terveisin Päivi Rahmel, puh. 040 334 0615 tai paivi.rahmel@metropolia.fi Päivi vastaa Itä-Helsingin alueen yrityksistä ja Jori Linnamäki puh. 046 920 7214 tai jori.linnamaki@laurea.fi muun Helsingin yhteydenotoista.