Masked Singer Vuosaari aloitti kevään harjoitukset

Kuoroharjoitukset ovat taas käynnistyneet.

Kuoroharjoitukset ovat taas käynnistyneet.

Onnistuneen ja runsaasti kuulijoita keränneen joulukonserttinsa jälkeen Helsingin Lauluveljet on ollut koronapakotteiden takia harjoittelematta koko tammikuun. Viime keskiviikkona kuoron harjoitukset kuitenkin alkoivat koronarajoitusten määrittelemissä puitteissa, kuoro harjoitteli maskit kasvoillaan.

Kuoron kevätkonsertin ohjelmisto on jo selvillä. Siitä tulee kuoron johtajan Teppo Lampelan mukaan hyvin serenadipitoinen ja keväisen keveä. Konsertin ajankohta on vielä auki, ja sen määrittää loppujen lopuksi kevään pandemiatilanne.

Laulajien kasvoilla harjoituksessa olleet maskitkaan eivät harjoitusta pahemmin haitanneet. 

– Välillä hieman yskitti, kun maskin kanssa lauloin, mutta tärkeintä oli, että harjoitukset päästiin alkamaan, kuorossa pitkään laulanut II basso Paavo Saikkonen kertoi.  

I tenori Kauko Metsä totesi, että lyhyiden hengitystaukojen noudattaminen oli maskien takia hieman vaikeaa. Harjoituspaikassamme Meri-Rastilan kappelissa tilaa onneksi riittää. Pitämällä riittävän suuri tila laulajien välillä maskeista voitaneen pian luopua. 

Harjoitukset jatkuvat ensi keskiviikkona klo 17.45. Harjoituspaikan osoite on Jaluspolku 3, ja uusia laulajia otetaan aina harjoitusten yhteydessä.

Nyt neuvo sinulle laulutaitoinen mies: suo vaimollesi vapaailta ja liity mukaan kuoroon. Voit aikanaan tarjota hänelle ikioman serenadin vaikkapa omalla kvartetillasi. Tule mukaan, et varmasti kadu!

 Jorma Toivari