Ilkivaltaa Koukkusaarentiellä

Perjantaina 11.2. Koukkusaarentien läheisyydessä olevissa kouluissa joidenkin oppilaiden koulupäivä loppui ilmeisesti kello 14, kun meidän talon ohi kulkiessaan heittivät makuuhuoneen ikkunan rikki kello 14.15. 

Lumipallojen heittelyä kadunpuoleisiin ikkunoihin on ollut viime aikoina silloin, kun ei ole oltu etäkoulussa. Olemme muutaman kerran ehtineet heittelijöiden perään ja luvanneet ilmoittaa asiasta koululle ja niin olemme tehneetkin. 

Nyt käteen sitten sattui jääkimpale, joka rikkoi ikkunan jo ennen kuin ehdimme ymmärtää, mistä melkoinen rysäys tuli. Silloin tekijät olivat jo kadonneet. Kyllä koulun ja vanhempien pitäisi kertoa koululaisille, että kysymyksessä on rikollinen toiminta, mistä tekijä on korvausvelvollinen. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Sarita Maja-Hellman