Asukaskuulemistilaisuus vuosaarelaisten terveyspalveluista

Me Vuosaari-toimikunnassa olemme asukkaiden kannustamana järjestämässä torstaina 2.6. Vuosaaren terveysaseman palveluita koskevan Asukasillan Puistopolun peruskoulun (Alapuisto) salissa, Punakiventie 4.

Olemme olleet yhteydessä asian tiimoilta Vuosaaren terveysasemaan, Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen johtoon ja kaupungin päättäjiin. Asukasilta järjestetään yhteistyössä. Kaikista näistä tulee osallistujat ja puheenvuoron käyttäjät Asukasiltaan.

Tulkaa joukolla torstaina 2.6. kello 18 alkaen Asukasiltaan. Pyytäkää puheenvuoro ja kertokaa kokemuksenne terveysaseman toiminnasta. Kuulemaankin voi tulla!

Jos et halua esittää kokemuksiasi julkisesti, voit kertoa kokemuksesi lyhyesti sähköpostilla ja lähettää allekirjoittaneelle 19.5. mennessä. Pyrimme tuomaan kokemuksesi nimettömänä julki Asukasillassa.

On tärkeää, että saamme riittävästi kokemuksia kehittämisen ja muutoksen pohjaksi. 

Lähetä kokemuksesi Vuosaaren terveysaseman toiminnasta osoitteella: timo.raittinen@trainmark.fi

Terveisin,
Vuosaari-toimikunta,
Timo Raittinen