Tuumasta toimeen!

Kaunis Aurinkolahden alue on täynnä roskaa ja koirankakkaa. Alueella ei ole vuosiin toteutettu roskien keräystä, sillä Aurinkolahti-Seuran toiminnan lakattua ei myöskään mikään muu yhteisö ole täällä järjestänyt roskien keräystä eikä kampanjoinut roskaamista vastaan. Joillakin kohdin olosuhteet muistuttavat jo kaatopaikkaa.

Aina ulkona liikkuesani kerään roskia mukanani olevaan pussiin. Näyttää siltä, että emme kykene laittamaan omia roskiamme roskiksiin tai viemään niitä lähiroskiksen puuttuessa kadulta vaikkapa kotiin normaaliroskiemme mukana hävitettäväksi. 

Koiranomistajien pitää kerätä lemmikkinsä jätökset maastosta, sillä keräämättömät ulosteet saastuttavat maata sekä hengitysilmaamme. Kakkapusseja myydään lähikaupoissa eivätkä ne ole lemmikin pidon iso kustannuserä, niitä on myös jaossa jopa ilmaiseksi ulkoilureittien varsilla. 

Haastan kaikki Aurinkolahdessa toimivat yhteisöt järjestämään roskien keräyksen juuri nyt mahdollisimman pian, jotta voimme saada ainutlaatuisen asuinalueemme arvoiseensa kuntoon ja nauttia sen kauneudesta ja siisteydestä. 

Toivon, että mahdolllisimman monet yhteisöt myös näkyvästi ilmoittaisivat järjestämistään roskatalkoista, jotta kaikki muutkin halukkaat saattaisivat osallistua roskien keräämiseen. 

”Keräilijä Aurinkolahdesta”