Aurinkolahteen uudet kuntoiluvälineet

Vuosaarelainen liikuntajaoksen jäsen Pekka Löfman oli paikalla seuraamassa uusien kuntoiluvälineiden saapumista ja asennusta Aurinkolahden rannalle maanantaina 25.4.

Vuosaarelainen liikuntajaoksen jäsen Pekka Löfman oli paikalla seuraamassa vanhojen kuntoiluvälineiden purkamista Aurinkolahden rannalla maanantaina 25.4.

Aurinkolahden rantabulevardin päässä, uimarannan ja kanavan läheisyydessä purettiin maanantaina 25.4. vanhoja kuntoilutelineitä. Vanhat telineet olivat käytössä kärsineitä ja kuluneita. Stara asentaa paikalle uudet telineet toukokuun aikana.

– Asukkaat ovat olleet asian tiimoilta yhteyksissä jo viime syksynä. Siitä lähtien olen minäkin asiaa liikuntajaoksessa yrittänyt viedä eteenpäin. Hienoa, että nyt päästiin toteutukseen saakka. Välineiden päivitys on varmasti paikallaan, vuosaarelainen liikuntajaoksen jäsen Pekka Löfman totesi.

Löfman kertoi samalla, että Kartanon liikuntapuiston yhteyteen on suunniteltu Suomen suurinta ulkojumppa-aluetta erilaisine välineineen. 

– Jännityksellä odotan, milloin sen toteuttamiseen päästään, Löfman pohti. 

Teksti ja kuva: Eero Honkanen

Juttua muokattu 28.4. kello 12.25: Uudet kuntoiluvälineet asennetaan toukokuussa 2022 nyt purettujen ja pois vietyjen tilalle.