Lauluveljillä alkoivat hyvän tuulen harjoitukset

Lauluveljien johtaja Teppo Lampela.

Lauluveljien johtaja Teppo Lampela.

Vuosaarelaisen mieskuoron Helsingin Lauluveljien syyskausi käynnistyi keskiviikkona 6.9. Harjoituksissa kerrattiin perusohjelmiston lauluja ja tulevien esiintymisien, ennen kaikkea itsenäisyyspäivän, lauluja.

Mutta miten niin ”hyvän tuulen” harjoitukset, mieskuorothan on totuttu näkemään harjoituksissa ja myös lavalla totisina, ilman hymyn häivää. 

Näin ei kuitenkaan ole Lauluveljien harjoituksissa. Siellä laulajilla on vähän väliä hymy huulilla ja syy siihen on kuoromme mainio johtaja Teppo Lampela, jonka erinomaiset kommentit ja sutkaukset saavat tosikoimmankin laulajan hymyilemään.

Laulutaitoinen mies, jos haluat viikkoosi iloa, vaihtelua ja piristystä, tule mukaan kuoroomme. Harjoittelemme keskiviikkoisin klo 17.45–19.45 Merirasti-kappelissa (Jaluspolku 3) ja otamme joka harjoituksissa vastaan uusia laulajia. Nyt rohkeasti mukaan, et kadu!

Teksti: Jorma Toivari