Soihtujen syyskausi käynnistyi – markkinat Mosaiikkitorilla 25.9.

Soihtujen buffet palveli Syyskipinöissä.

Soihtujen buffet palveli Syyskipinöissä.

Lions Club Soihtujen syyskauden toiminta on käynnistynyt ja jatkuu monenlaisilla tapahtumilla Vuosaaressa. Lasten urheilutapahtuma Syyskipinät järjestettiin jälleen lauantaina 17.9. Heteniityntien urheilukentällä. Lions Club Soihtujen ja Viipurin Urheilijoiden leikkimielisessä tapahtumassa perehdyttiin eri lajeihin. Ja kaikki osallistujat palkittiin tälläkin kertaa mitaleilla. Syyskipinöiden kuvasatoa voi katsoa tämän artikkelin lopussa olevasta kuvagalleriasta.

Soihdut käy Helander-kodissa säännöllisesti pelaamassa bingoa ja järjestää yhteislaulutilaisuuksia. 

Markkinat 25.9.

Lions Club Helsinki /Soihtujen markkinat pidetään Mosaiikkitorilla.

Seuraavat Vuosaaren markkinat ja kirpputori järjestetään Mosaiikkitorilla sunnuntaina 25.9. klo 10–15 ja Joulumarkkinat 27.11. Paikkavaraukset syrjalatuula0@gmail.com, tekstiviesti 050 512 6039.

Lauantaina 8.10. kello 10–14 vietetään Hyvän Päivää ja Soihdut tempaisee Vuosaaren Urheilutalon aulassa, jossa jaetaan lapsille mukavia yllätyksiä, kuullaan musiikkiesityksiä ja esitellään toimintaa.  Ennen joulua on tulossa myös perinteinen Auta lasta, auta perhettä -tuotekeräys.

Kaikkien tapahtumien toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja kerätyt varat lahjoitetaan aina lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, kuten vuosaarelaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen sekä apua tarvitsevien perheiden ruokalahjakortteihin.

Lisätietoja tapahtumista ja Soihtujen toiminnasta saa esimerkiksi Vuosaari-lehden ilmoituksista, sosiaalisen median vuosaarelaisten Facebook-ryhmistä ja verkkosivuilta helsinkisoihdut.lions.fi