Kallvikintie pimeänä

Kallvikintie, yksi Vuosaaren pääväylistä, on osin pimeänä yöaikaan. Säkkipimeä pätkä osuu Merikorttikuja 6:n rakennustyömaan kohdille, paikkaan, jossa valaistusta nyt todellakin tarvittaisiin.

Työmaan takia Kallvikintien toinen jalkakäytävä on poistettu käytöstä. Paikalla on tehty väliaikaisia suojateitä ja samalla kadun yläpuolella olevat katuvalot on otettu pois käytöstä. Uusilla niitä ei ole kuitenkaan mitenkään korvattu. Tien toisella puolella olevan jalkakäytävän reunassa on katuvaloja, mutta nekään eivät ole jostain syystä käytössä. Ajoväylille niidenkään teho ei riittäisi, vaikka toiminnassa olisivatkin.

Pimeä pätkä Kallvikintiellä on turvaton niin autoilijoille kuin jalankulkijoillekin. Työmaa tulee olemaan paikalla vielä pitkään ja varsinaiset rakennustyöt ovat vasta alkamassa. Nyt iltojen pimetessä asia tulisi korjata pikimmiten!

Pilkkopimeässä liikkunut”