Edustus hävisi, U18-poikien Mestis-joukkue voitti

Viikingeille kotitappio

Viikingit kohtasi perjantain jääkiekko-ottelussa 28.10. hallitsevan 2. divisioona mestarin TuusKin Tuusulasta. Miehistöään täksi kaudeksi vahvistanut tuusulalaisnippu hallitsi pääosin ottelun kulkua, mutta tiiviisti puolustaneet itäläiset pitivät ottelun tasaisena lähes loppuun asti.

Kahden pelatun erän jälkeen lukemat taululla näyttivät 3–3-tasatilannetta, vaikkakin tilastojen valossa torjuntoja merkittiin noin kaksi kertaa enemmän Viikinkien maalivahdille. Sinnikkäästä taistelusta huolimatta vieraat karkasivat viimeisessä erässä 6–3-voittolukemiin jättäen sarvipäät pisteittä.

Santtu Sulander teki Viikingeille kaksi maalia ja Arttu Kallislahti yhden. Viikinkien maalissa pelanneelle Matti Riekille kertyi 35 torjuntaa.

Seuraava Viikinkien miesten edustusjoukkueen koitos on lauantaina 5.11., kun joukkue matkustaa Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi. Kiekko tippuu jäähän kello 16.20.