Metsän maja

Meri-Rastilan metsässä törmää joka kesä telttamajoituksiin lähellä olevasta leirintäalueesta huolimatta. Mutta tällainen taidokas risuista rakennettu iso maja tuli todella yllättäin eteen. Tämä on vaatinut asiantuntemusta, taitoa ja aikaa. Ei ole ihan lasten nopeasti pystyttämä keppileiri. Pakkasella kuitenkin vaatinee siinä yöpyessä lisäpeitettä ja tuulensuojaa. Epäselväksi hieman jäi lopulta tämän majan tarkoitus.                           Kuva: Senni Mehtonen

Meri-Rastilan metsässä törmää joka kesä telttamajoituksiin lähellä olevasta leirintäalueesta huolimatta. Mutta tällainen taidokas risuista rakennettu iso maja tuli todella yllättäin eteen. Tämä on vaatinut asiantuntemusta, taitoa ja aikaa. Ei ole ihan lasten nopeasti pystyttämä keppileiri. Pakkasella kuitenkin vaatinee siinä yöpyessä lisäpeitettä ja tuulensuojaa. Epäselväksi hieman jäi lopulta tämän majan tarkoitus. Kuva: Senni Mehtonen