Vuosaaren Lions Clubeilla vilkasta toimintaa

Ostoskorit täyttyivät lahjoituksista.

Vuosaaren Lions Clubit järjestivät myös tänä vuonna keräyksen vuosaarelaisille yhden vanhemman pienperheille. Kauppakeskus Columbuksessa lauantaina 3.12. elintarvikemyymälöiden edustalla suoritettu Auta lasta – auta perhettä -keräyksellä saadut ruokatavarat ja muut tuotteet täyttivät ostoskärryn poikineen.

Tuotepaketit jaetaan ennen joulua Pienperheyhdistyksen kautta yksinhuoltajaperheille. Vuosaaren klubit kiittävät kaikkia keräykseen osallistuneita.

Itsenäisyyspäivän lipunnosto

Vuosaaren Vesipääskyt lipunnostossa.

Vuosaaren Vesipääskyt lipunnostossa.

Suomen 105. syntymäpäivää ei päästy juhlimaan Vuosaaren Lions Clubin järjestämän perinteisen juhlan merkeissä sisätiloissa tiistaina 6.12. Juhlallinen lipunnosto päästiin onneksi suorittamaan Vuosaaren Urheilutalon edustalla. 

Lipunnostosta vastasivat tuttuun tapaan Vuosaaren Vesipääskyjen partiolaiset, ja lippupuheen piti Matti Pöhö Vuosaaren Lions Clubista.

Lippupuheen piti Matti Pöhö.

Lippupuheen piti Matti Pöhö.

Tuotot Lions Clubien joulukuusimyynnistä apua tarvitseville

Vuosaarelaiset Lions Clubit Helsinki/Soihdut ja Helsinki/Vuosaari myyvät kauniita, kotimaisia joulukuusia Aurinkolahden K-Marketin edustalla 17.12.–21.12. Myyntiajat lauantaina ja sunnuntaina ovat kello 10–20 ja muina päivinä kello 12–20.

Lions Clubit tekevät vapaaehtoistyötä ja lahjoittaa kaikki tuotot lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna Soihtujen pääasiallisina kohteina ovat olleet vuosaarelaiset apua tarvitsevat perheet, nuorten harrastustoiminta ja palvelutyö Helander-kodissa. Lisätietoa tapahtumista ja toiminnasta löytyy verkkosivuilta www.helsinkisoihdut.lions.fi