Ajankohtaista tietoa laduista ja luistelukentistä

Heteniityntieltä löytyy kaukalon ja luistelukentän lisäksi yleisurheilukentälle jäädytetty, retkiluistelijoidenkin suosima luistelurata.

Heteniityntieltä löytyy kaukalon ja luistelukentän lisäksi yleisurheilukentälle jäädytetty, retkiluistelijoidenkin suosima luistelurata.

Vuosaaressa on mainiot mahdollisuudet hiihdon ja luistelun harrastamiseen. Ulkoliikuntapaikkojen kunnot selviävät kätevästi netistä osoitteesta ulkoliikunta.fi

Sivuilta selvisi esimerkiksi tiistaina 10.1., että tuolloin Meri-Rastilan 2,6 kilometrin latu oli heikossa kunnossa. Mustavuoren 1 kilometrin, Mellunmäen–Mustavuoren 1,5 kilometrin, Mustavuoren 2,1 kilometrin, Mustavuoren–Talosaaren 5,5 kilometrin sekä Mustavuoren ja Vuosaaren sillan välinen 2,8 kilometrin latu olivat kaikki hyvässä kunnossa.

Sivustolta selviää myös Helsingin luistelukenttien ja kaukaloiden jäädytystilanteet sekä kesäisin uimapaikkojen olosuhteet. Sivustolta on kätevää seurata liikuntapaikkojen päivittäistä kuntoa ja tilannetta.