Miksi Valon aamu lopetettiin?

Miksi maanantaiaamujen Valon aamu seurakunnassamme lopetettiin yllättäen? Sinne rohkeni tulla sellaisetkin, joille kirkon kynnys on liian korkea. Sieltä löysi juttukumppanin puuron ja kahvin lisäksi.

Kyselee Hertta Sirkiä

Seurakunnan vastaus

Taloudellisten resurssien vähentyessä olemme joutuneet tarkastelemaan toimintaamme uudelleen, tilaisuuksia on vähennetty tai lopetettu. Valon aamu on yksi näistä.   

Päätökset ovat aina vaikeita ja ne tehdään harkiten. Aamua tekemässä on ollut vapaaehtoisia sekä työntekijöitä diakoniasta kasvatukseen. Vapaaehtoisista on ollut iso apu, mutta heidän panoksensa ei yksin riitä.   

Valon aamuissa olemme iloinneet kaikista kohtaamisista ja haluamme kohdata jatkossakin. Toiminnastamme löytyy vielä monia muita mukavia ja matalan kynnyksen kohtaamisen paikkoja. Tervetuloa mukaan niihin! Lisätietoa nettisivuillamme tai Vuosaari-lehden printtiversiossa numero 4/2023 olevassa kevätliitteessä.  

Vuosaaren seurakunta