MLL Vuosaari järjesti vaatekeräyksen ukrainalaisille

Toinen MLL Vuosaaren keräyspisteistä oli Mosaiikkitorilla Columbuksen vieressä, toinen Pohjoisen ostarin luona.

Toinen MLL Vuosaaren keräyspisteistä oli Mosaiikkitorilla Columbuksen vieressä, toinen Pohjoisen ostarin luona.

Sota Ukrainassa on kestänyt jo vuoden. Me emme saa unohtaa, että avuntarve on yhä valtava. Suomeen on vuoden aikana tullut yli 11 000 pakolaista ja he tarvitsevat yhä apuamme. 

MLL Vuosaari  haluaa olla mukana auttamassa ja tukemassa perheitä Suomessa. Niinpä  MLL järjesti kaksi vaatekeräystä Vuosaaressa pop-up-tyyliin Mosaiikkitorilla ja Pohjoisella ostarilla Stadin asukastalon edessä. 

– Vähäisestä ilmoittelusta huolimatta lahjoitusvaatteita ja kenkiä kertyi huikeat neljä farmariautollista. Sydämelliset kiitokset kaikille lahjoitustavaroita tuoneille! kertovat keräysvastaavat Jaana ja Reetta. 

Apu menee perille

Vaatteita kertyi neljä farmariautollista!

Vaatteita kertyi neljä farmariautollista!

Kaikki lahjoitukset toimitettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin kohtaamispaikkaan Vantaan Koivukylään Karsikkokujalle. Sieltä ne toimitetaan eteenpäin apua ja tukea tarvitseville. MLL Uudenmaan piirin kohtaamispaikkoja on myös Hakunilassa ja Keravalla. Näissä käyvät ukrainalaispakolaiset saavat tukea ja apua MLL:n työntekijöiltä ja vapaaehtoisilta. Tarjolla on ukrainalaislapsille tukea koulunkäyntiin ja mahdollisuus harrastamiseen MLL:n kerhoissa. Lisää voit lukea nettisivuilta www.uudenmaanpiiri.mll.fi/autamme-ukrainaa/

Keräys herätti kyselyitä uudesta keräysajankohdasta. Alustavien suunnitelmien mukaan keräys voitaisiin järjestää MLL Vuosaaren kevätkirpparin yhteydessä 23.4., mutta siihen tarvitaan lisäkäsiä ja kuljetusapua lahjoitusten eteenpäin toimitukseen. Kiinnostaisiko tulla mukaan? Lähetä yhteystietosi: mll.vuosaari@gmail.com. Kirpputorista ja muusta yhdistyksen toiminnasta löytyy lisätietoa MLL Vuosaaren Facebook-sivulta. 

Terveisin, Keräysvastaavat Jaana ja Reetta