Vuosaaren K-Supermarket kasvatetaan K-Citymarketiksi vuonna 2024

Muutoksen myötä kaupan valikoima kasvaa, myymälätila lähes tuplaantuu ja nimi muuttuu K-Citymarket Columbukseksi.

Muutoksen myötä kaupan valikoima kasvaa, myymälätila lähes tuplaantuu ja nimi muuttuu K-Citymarket Columbukseksi.

Kauppakeskus Columbuksessa sijaitseva K-Supermarket Vuosaari muutetaan vuonna 2024 K-Citymarketiksi. Muutoksen myötä kaupan valikoima kasvaa, myymälätila lähes tuplaantuu ja nimi muuttuu K-Citymarket Columbukseksi. Muutostyöt Vuosaaressa alkavat alkuvuodesta 2024 ja valmistuvat kesään 2024 mennessä. Kauppa palvelee muutostöiden ajan normaalisti.

Vuosaaren K-Supermarketin muuttamisella K-Citymarket Columbukseksi vastataan kasvavan alueen ja sen asukkaiden tarpeeseen. Asiakaspalautteissa on pitkään toistunut toive monipuolisemmasta käyttötavaravalikoimasta erityisesti vaatteineen ja kenkineen. Muutoksen myötä K-Citymarketien määrä Suomessa kasvaa 82 kauppaan.

– Meille on erittäin tärkeää olla mukana kasvavassa kaupungissa. Vuosaari on vireä alue, jonka asukkaille halutaan tarjota nykyistä parempia palveluita. Vuosaari on myös kätevästi liikenteen solmukohdassa: tulevaan K-Citymarket Columbukseen on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla, mikä on olennaista kestävän kaupungin kannalta, Keskon pääkaupunkiseudun aluejohtaja Laura Rissanen kertoo.

K-Supermarket Vuosaaren kauppiaana toimii Sasu Hamina, joka jatkaa kauppiaana myös tulevassa K-Citymarket Columbuksessa. Myös sama tuttu henkilökunta jatkaa työtään K-Citymarketissa.

Kaupassa tehtävien muutosten myötä halutaan esimerkiksi tuoda asiakkaiden nähtäville käsillä tehtävää työtä, jota kaupassa nykyiselläänkin tehdään paljon.

– Henkilökunnassani on paljon ruoan erittäin hyviä ammattilaisia niin lihan kuin kalan käsittelyn osalta. Meillä on kaupassa myös leipomo ja sekä sushi- että kotikeittiöt, mutta niiden toiminta on tuotteita lukuun ottamatta ollut asiakkailta piilossa. Muutosten myötä voimme tuoda tämän käsillä tekemisen asiakkaiden silmien alle. Muiltakin osin tulemme kasvattamaan valikoimaamme, ja palvelevan verkkokauppamme kehitys tulee jatkumaan myös K-Citymarketissa, K-kauppias Sasu Hamina sanoo.

K-Citymarketiksi muuttuessa valikoima laajenee runsaasti, kun elintarviketuotteiden rinnalle tuodaan vaatetuksen lisäksi laajat valikoimat muun muassa kosmetiikkaa, leluja, kodintekniikkaa, taloustavaraa ja keittiöön sekä ruoanlaittoon liittyviä tuotteita.

Myymälätilan muutosten lisäksi hankkeeseen sisältyy merkittäviä investointia kiinteistön talotekniikkaan, energiatehokkuuden parantamiseen ja lauhdelämmön hyödyntämiseen, minkä myötä kiinteistön kehityksestä vastaavan NREPin tavoitteena on nostaa Kauppakeskus Columbus A-energialuokkaan ja nostaa kohteen ympäristösertifioinnin tasoa. Jo nykyisellään kohteen lämmitysenergia ja sähkö tuotetaan täysin uusiutuvista lähteistä.

– Kauppakeskus Columbus on vireä lähikauppakeskus, jonka markkina-alueella asuu jo lähes 40 000 asukasta ja asukasmäärä kasvaa edelleen merkittävästi tämän vuosikymmenen aikana. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Keskon kanssa. K-Citymarketin myötä Kauppakeskus Columbuksen palvelutarjonta entisestään vahvistuu ja pääsemme kehittämään kiinteistöä kohti hiilineutraaliutta, NREPin kauppakeskuksista vastaava johtaja Anu Hulkkonen toteaa.