Wanhan Vuosaaren Elojuhlat tulossa jälleen 19.8.

Pingu-pelle teki ilmapalloista hienoja eläinhahmoja.

Pingu-pelle tekee ilmapalloista hienoja eläinhahmoja.

Wanhan Vuosaaren Elojuhlat järjestetään tänä vuonna lauantaina 19.8. klo 13–16 Ilveskorvenpuistossa. Tapahtumaan kutsutaan perinteiseen tapaan asukkaita mukaan oman pöydän kanssa myymään leivonnaisia, satokauden tuotteita, kaappien ylimääräistä tavaraa yms. Lisäksi alueen yhdistysten pisteiltä voi ostaa käteisellä esimerkiksi grillimakkaraa, kahvia, leivonnaisia ja Vuosaari-mukeja.

Päivän väriläiskänä on Pingu-pelle palloineen. Muuta ohjelmaa on klo 13 Vuosaari-Seuran kirjailijoiden kirjallisuustuokio, klo 13.30 ja 14.30 Matti Pöhön Vuosaari-visailu sekä klo 14–14.20 Anja Hinkkasen säestyksellä yhteislaulua.

Paikalla on ainakin Vuosaari-Seuran, Vuosaaren Marttojen, AurinkoMarttojen, Lions Club Vuosaaren, Itä-Helsingin Reserviläisten, Vuosaaren ev.lut. seurakunnan diakoniatyön edustajia ja lisäksi kaupungilta alueen stadiluotsi ja yhdyskuntatyöntekijä sekä Vuosaaren asemakaavoituksen edustaja, jolta voi tulla kysymään alueen asemakaavahankkeista.