Visit Vuosaari Weekend tulee taas – iloista ja laadukasta ohjelmaa kahdelle päivälle

Vuosaaren Satamapäivä

Miinalaiva Hämeenmaa.

Lauantaina 26.8. kello 11–15 järjestettävä Vuosaaren Satamapäivä on varmasti yksi pääkaupunkiseudun erikoisimmista tapahtumista. Se on kasvattanut suosiotaan tasaisesti, ja tänä vuonna tapahtumassa esiintyvät superlahjakas ja suosittu laulaja, lauluntekijä Ollie, The Voice of Finlandista tuttu Erika ja Vuosaaren lukion sekä Vuoniityn musiikkiluokan oppilaat.

Laulaja Ollie.

Laulaja Ollie.

Laiva- ja veturivierailut sekä työnäytökset ovat mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Mukana on myös sotilaskotiauto, taikuri, pomppulinna ja paljon muuta ohjelmaa.

Paikka: Hansa-terminaali, Provianttikatu 5. Bussi 90 tulee suoraan eteen. Lisätietoja Satamapäivästä löytyy täältä Facebookista.

Visit Vuosaari Weekend kauppakeskus Columbuksessa

Lauantaina 26.8 kello 11–16 Columbuksessa on tarjolla runsaasti ohjelmaa, kuten minigolfia, pelejä, taikuri, poniajelua ja glitteristit.

Lisätietoja Columbuksen lauantain 26.8. aikatauluista löytyy täältä Columbuksen nettisivuilta.

Rastilan Retkipäivä

Rastilan Retkipäivässä on kivaa puuhaa koko perheelle.

Rastilan Retkipäivässä on kivaa puuhaa koko perheelle.

Sunnuntaina 27.8. kello 10–15 järjestettävä Rastilan Retkipäivä on koko perheen pirteä luonto- ja retkeilytapahtuma.

Tapahtuma-alueena on Rastilan kartano upeine ympäristöineen. Paikalle pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtuma tarjoaa liikuttavia aktiviteettejä ja monipuolista ulkotoimintaa koko perheelle. Luvassa on muun muassa lajikokeiluja, metsärasteja ja puuhaa lapsille.

Ohjelmassa on myös mielenkiintoisia puheenvuoroja tunnetuilta luonto-alan toimijoilta ja innostavaa tietoa retkikohteista.

Paikka: Rastila Camping Helsinki, Karavaanikatu 4.

Kaikkiin Visit Vuosaari Weekendin tapahtumiin on vapaa pääsy. Visit Vuosaari Weekend -tapahtumaviikonloppua on tekemässä laaja joukko alueen yrittäjiä, yrityksiä ja toimijoita. Lisää tietoa Retkipäivästä löytyy täältä Facebookista.