Viikinkien taistelu ei tuottanut tulosta

Viikingit pelasi lauantaina 14.10. yhden ottelun kohdatessaan pitkäaikaisen vastustajansa GrIFK:n Kauniaisissa. Jo vuosia toisiaan vastaan pelanneet joukkueet ovat vaihdelleet paremmuutta ajan saatossa, tosin viime vuodet ovat menneet hienoisesti Granin komennossa.

Viikinkien joukkue kärsi muutaman viime hetken sairastumisen, joten täyttä miehistöä ei saatu jalkeille. Ottelu oli juuri niin tasainen kuin lupa oli odottaa, ja ratkaisu nähtiinkin vasta kolmannen erän puolessa välissä.

3–1-voittolukemat lauottiin tulostaululle ja näistä lukemista Viikkarit ei enää toipunut. Pisteet jäivät siis ’’Graniin’’, ainoasta Viikinkien maalista vastasi kapteeni Joni Järä. Erityismaininta menee Viikinki-maalissa häärineelle Veikka Vepsäläiselle, joka venyi joka suuntaan merkkauttaen itselleen peräti 41 torjuntaa.

Viikinkien pelit jatkuvat perjantaina 20.10. Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun Vuosaareen vieraaksi saapuu nimivahva TuusKi Tuusulasta. Kiekko tippuu jäähän kello 19.35 ja otteluun on vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulokko

Wolf 13
Tuuski 12
GrIFK 12
Jää-Ahmat 12
HAKI 9
Jäähonka 9
Viikingit 9
KHT 6
KelA 5
NKV 3