Merirastissa ensimmäinen taidenäyttely

Kulttuuritila Merirasti. Kuva: Markus Luukkonen

Kulttuuritila Merirasti. Kuva: Markus Luukkonen

Entinen Merirasti-kappeli muuttui pop-up kulttuuritilaksi syyskuun lopussa ja marraskuussa tilaan avautuu Meri-Rastilan ja Vuosaaren kuvataiteilijoiden kaikille avoin yhteisnäyttely. Näyttelyssä on laaja valikoima teoksia lähialueen eri taiteen ammattilaisilta ja harrastelijoilta. Avajaisia vietetään 1.11. kello 17–19  Jaluspolku 3:ssa.

Näyttely on avoinna 2.11.–30.11. ke–to klo 13–17 ja la klo 11–15 (kiinni la 25.11.)

Näyttely toteutetaan yhteistyössä Kulttuuritila Merirastin, Vuotalon, Helsingin kaupungin ja Story Sharing Universumin kanssa. Vuotalo on vuokrannut Meri-Rastilan torin laidalla sijaitsevan entisen Merirasti-kappelin vuoden loppuun saakka Teatteritalo Universumin Story Sharing Universum ryhmälle.

Story Sharing Universumin toiminta on osa kaupunkiuudistushanketta, jonka tavoitteena on luoda turvallisia, viihtyisiä ja viipymään kutsuvia tiloja kaupunkilaisten käyttöön taiteen ja kulttuurin keinoin. Kulttuuritilassa järjestetään alueen ammatti- ja harrastajataiteilijoiden vaihtuvia näyttelyitä ja installaatioita, esityksiä ja pienimuotoisia konsertteja sekä Story Sharing Café -tapahtumia.

Kaupunkiuudistushankkeessa vahvistetaan muutoksessa olevan alueen yhteisöllisyyttä ja osallisuutta sekä asukkaiden että alueella toimivien yhdistysten ja muiden toimijoiden kesken.

Lisätietoja: www.instagram.com/kulttuuritila_merirasti sekä www.fb.com/kulttuuritilamerirasti