Vuosaaren liikuntapuiston ulkokuntosalia laajennetaan

Vuosaaren liikuntapuiston (Pallokuja 4) ja Talin ulkokuntosalien laajennustyöt aloitetaan 30.10.2023 alkaneella viikolla. Laajennustöiden vuoksi molemmat ulkokuntosalit ovat pois käytöstä tämänhetkisen arvion mukaan vuoden 2023 loppuun asti.

Molempien ulkokuntosalien laitemäärää lisätään. Uudet laitteet monipuolistavat harjoittelua sekä mahdollistavat useamman henkilön samanaikaisen ulkokuntosalin käytön.

Helsingin ulkokuntosaleilla ei ole talvikunnossapitoa, mutta Vuosaaren ja Talin ulkokuntosaleja voi käyttää säiden salliessa jälleen vuoden 2024 alusta.

Talven ja alkukevään ajaksi näiden kuntosalien maa-alusta jätetään kivituhkapintaiseksi, ja molempien ulkokuntosalien viimeistelytyöt jatkuvat toukokuussa 2024, jolloin esimerkiksi joustavat turva-alustat valetaan lämpötilan ollessa yli 10 astetta. Joustava turva-alusta on välttämätön ainoastaan niin sanotulle Big Rig -laitteelle, jotka asennetaan ulkokuntosaleille keväällä 2024.