Jääkiekossa täydet pisteet viikonlopulta

Viikingit pelasi kaksi miesten jääkiekon 2. divisioonan vierasottelua viikonloppuna, kun lauantaina 4.11. joukkue kohtasi viime kauden mestari Jäähongan Espoosta ja sunnuntaina 5.11. Klaukkalan KHT:n. Molemmissa otteluissa sarvipäät pelasivat vajaalla miehistöllä, mutta peli pysyi kuitenkin kurissa siitä huolimatta.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Jäähonkaa vastaan lauantaina 4.11. Viikinkien ylivoima oli rautaisessa kunnossa. Joukkue teki peräti neljä ylivoimamaalia voittaen ottelun loppulukemin 3–5.

Ottelun ratkaisijoina toimivat puolustajat, jotka tekivät maaleista peräti neljä. Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat Joni Järä, Jani Kilpeläinen (2) ja Nico Vuorijärvi. Maalilla operoinut Veikka Vepsäläinen oli rautaisessa vireessä torjuen 44 laukausta.

Toisessa ottelussa KHT:tä vastaan sunnuntaina 5.11. maalinteosta vastasi taasen hyökkäyskalusto, kun kaikki neljä maalia meni hyökkääjille loppulukemien ollessa 2–4. Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat Santtu Sulander, Joni Järä (2) ja Eero Virkamäki. Maalissa pelanneelle Matti Riekille torjuntoja kertyi ottelussa 37.

Suhteellisen ehjä 60 minuuttinen takasi viikonlopusta täydet kuusi pistettä Viikkareiden joukkueen noustessa sarjataulukossa jaetulle kolmannelle sijalle.

Viikinkien taistelu jatkuu tulevana perjantaina 10.11. Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun vieraaksi saapuu HaKi Lohjalta. Kiekko tippuu jäähän kello 19.35, ja otteluun on vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

GrIFK 21
Jää-Ahmat 20
Tuuski 18
Jäähonka 18
Viikingit 18
HAKI 17
Wolf 16 KHT 10
KelA 8
NKV 4