Yhden pisteen viikonloppu

Viikingit pelasi viime viikonloppuna kaksi peliä ensin isännöiden GrIFK:iä Kauniaisista perjantaina 8.12. ja seuraavaksi matkustaen Hyrylään Tuuskin vieraaksi sunnuntaina 10.12.

Ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin vauhdikas peli, joka pysyi tasaisena ottelun puoleen väliin asti. Hetkellinen herpaantuminen sarvipäiden toimesta päästi vierasjoukkue GrIFK:n kolmen maalin karkumatkalle, josta itäläiset eivät toipuneet.

Loppulukemat olivat 3–6 vieraiden hyväksi. Viikkareiden maaleista vastasivat Eero Virkamäki (2) ja uutena joukkueeseen liittynyt Eetu Kukka. Maalissa ottelun alottaneelle Rasmus Karhulle kertyi torjuntoja 18. 2–5-tilanteessa toisen erän lopussa maalille luisteli Veikka Vepsäläinen, jolle torjuntoja kertyi 11.

Sunnuntaina 10.12. joukkue matkusti nimivahvan Tuuskin vieraaksi jälleen lievästi vajaalla kokoonpanolla. Ottelussa mentiin noin 50 minuuttia Viikinkien komennossa, kunnes kotijoukkue sai itsensä kaivettua mukaan otteluun ja 5–5-lukemiin.

Tapahtumarikas ottelu ratkottiin jatkoajalla, jossa voittajaksi selviytyi tuusulalaiset ylivoimamaalin turvin. Ottelun Viikinkien maalintekijät olivat Eetu Kukka, pistepörssin vitonen pisteillä 15+12=27 Joni Järä (2), Oliver Obolgogiani ja Sami Narkia. Maalissa pelanneelle Veikka Vepsäläiselle kertyi ottelussa torjuntoja 44.

Näin ollen yksi piste jäi viikonlopulta saldoksi Viikingeille. Vuoden viimeinen ottelu pelataan perjantaina 15.12. Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun Vuosaareen vieraaksi saapuu KelA Kellokoskelta. Kiekko tippuu jäähän kello 19.35, ja otteluun on vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1

Jää-Ahmat 35
Tuuski 34
Jäähonka 33
GrIFK 30
Wolf 25
Viikingit 24
HAKI 21
KHT 15
KelA 11
NKV 6