Tapaamisia, alustuksia, keskustelua ja taidetta Sofiassa

Sofian uudessa galleriassa on nähtävillä 31.3. saakka Marjatta Tapiolan Pyhän Antoniuksen kiusauksia -näyttely.

Sofian uudessa galleriassa on nähtävillä 31.3. saakka Marjatta Tapiolan Pyhän Antoniuksen kiusauksia -näyttely.

Kulttuurikeskus Sofia (Kallvikinniementie 35) kutsuu Pyhän Antoniuksen ”tapaamiseen” joka keskiviikko pääsiäiseen asti. Siihen sisältyy isä Ambrosiuksen tahi jonkin muun asiantuntijan alustus ja keskustelua Antoniuksesta ja hänen hengellisestä missiostaan.

Tapaamiset järjestetään Sofian uudessa galleriassa keskiviikkoisin kello 14–15.30. Mahdollisuus saapua bussilla 816, joka lähtee Vuosaaren metroasemalta kello 13.30. Vapaa pääsy. Kahvio on auki.

Antonius Suuri (n. 250–356) on kirkon varhaisia suuria hengellisiä hahmoja. Kilvoitteluperinteen lisäksi hän inspiroi myös taitelijoita. Siihen liittyen Sofian uudessa galleriassa on esillä merkittävän suomalaisen taiteilijan Marjatta Tapiolan näyttely nimeltään Pyhän Antoniuksen kiusauksia. Lisätiedot: www.sofia.fi