Jääkiekossa paluu voittojen tielle

Viik Lähes tasapisteissä operoivat joukkueet ovat kaudesta toiseen pelanneet tasaisia vääntöjä, eikä tämä ottelu tehnyt poikkeusta kaavaan.

Selvää voittajaa ei pelin ensimmäisellä 55 minuutin aikana selvinnyt, kun maalintekovastuu vaihteli puolelta toiselle. Viikinkien pelaaja Dennis Korpelainen sai 5+20 minuutin jäähyn pelin loppuvaiheilla, mutta kotijoukkue onnistui tekemään peräti kaksi maalia alivoimalla. Sipoolaiset eivät tästä lannistuneet, vaan taistelivat itsensä takaisin 7–7-tasalukemiin ennen varsinaisen peliajan täyttymistä.

Voittajaa haettiin aina rangaistuslaukauskilpailusta asti, missä sarvipäät vetivät pidemmän korren. Näin ollen kaksi pistettä jäivät Vuosaareen ja Viikingit piti Wolfin takanaan sarjataulukossa.

Viikinkien maalintekijöinä ottelussa olivat Kristian Lidström, Eelis Uttu, Marcus Do Rosario, Joni Järä (2), John Gästrin, Sami Narkia ja Oliver Obolgogiani. Viikinkien maalilla operoinut Benjamin Löfgren torjui ottelussa kiitettävät 47 kertaa.

Vuosaarelaiset jatkavat taistelua tulevana viikonloppuna peräti kahden ottelun verran. Runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan perjantaina 9.2. Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun vieraaksi saapuu TuusKi Tuusulasta kello 19.35. Otteluun on vapaa pääsy. Lauantaina 10.2. joukkue matkustaa Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi otteluun, jonka alkamisajaksi on ilmoitettu 14.50.

Sarjataulukko 2. divisioona, lohko 1

Jää-Ahmat 52
Tuuski 50
Jäähonka 45
GrIFK 37
Viikingit 37
Wolf 35
HAKI 29
KelA 26
KHT 22
NKV 9