Vesijohtovuoto katkaisi vedenjakelun Isonvillasaarentiellä ja Haapasaarentiellä

Vesijohtovuodon sijainti paikantui Isonvillasaarentie 5:n parkkipaikan ja kääntöpaikan väliin. Kuva: Juhani Greinert

Ensimmäisen vesijohtovuodon sijainti paikantui Isonvillasaarentie 5:n parkkipaikan ja kääntöpaikan väliin. Kuva: Juhani Greinert

HSY tiedotti keskiviikkona 7.2. kello 19 jälkeen, että Isonvillasaarentiellä on vesijohtovuoto. Vuoto paikannettiin Isonvillasaarentie 5:n parkkipaikan ja kääntöpaikan välistä.  Vuoto eristettiin ja vedenjakelu on katkesi. Vedenjakelun arvioitiin torstaiaamusta 8.2. palautuvan normaaliksi torstaina 8.2. kello 12 mennessä, mutta uuden arvion mukaan vedenjakelun arvioitiin palautuvan normaaliksi torstaina 8.2. kello 15 mennessä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Rikkoutuneita putkia.

Osassa vanhaa Vuosaarta vesiputkisto on tullut käyttöikänsä päätepisteeseen.

Vedenjakelu olikin torstaina 8.2. normaalia noin tunnin verran kello 15 aikoihin, kunnes HSY tiedotti, että korjaus viivästyy yhä. Uusin vuoto paikantui Isonvillasaarentie 2:n kohdille. Vuoto eristettiin ja vedenjakelu katkesi Isonvillasaarentiellä sekä myös Haapasaarentiellä. Vedenjakelun arvioitiin palautuvan normaaliksi perjantaina 9.2. kello 9 mennessä. Perjantaiaamuna 9.2. HSY tiedotti, että vesikatko jatkuu yhä. Uusia vuotokohtia oli löytynyt useampia. Vedenjakelu saatiin palautettua perjantai-iltapäivänä 9.2.

HSY järjesti väliaikaisen vedenjakelupisteen Isonvillasaarentien päässä olevalle kääntöpaikalle. Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla rusehtavaa. Hieman rusehtava vesi kirkastuu nopeasti juoksutuksella.