Pohjoisen ostoskeskuksen ja Kangaslammen seutua ennen vanhaan

Pohjoinen ostari 1960–70-lukujen taitteessa. Ostarilla oli muun muassa pankki, posti, apteekki, ravintoloita, kampaamoja, vaateliikkeitä, urheiluliike, kenkäkauppa ja elintarvikeliikkeitä. Viereisen Kangaslammen rannat olivat vielä tuolloin melko siivottomassa kunnossa. Kuva: Vuosaari-lehden arkisto

Pohjoinen ostoskeskus Mustalahdentiellä 1960–70-lukujen taitteessa. Ostarilla oli muun muassa pankki, posti, apteekki, ravintoloita, kampaamoja, vaateliikkeitä, urheiluliike, kenkäkauppa ja elintarvikeliikkeitä. Viereisen Kangaslammen rannat olivat vielä tuolloin melko siivottomassa kunnossa. Kuva: Vuosaari-lehden arkisto

Kuvassa Ilveskorvenpuiston Kangaslampi 1960–70-lukujen taitteessa.

Kuvassa Kangaslampi 1960–70-lukujen taitteessa. Kuva: Vuosaari-lehden arkisto