Nuua Company esittää: Shorties: Elävän esinetaiteen ilta

Valokuva: Laura Manninen

Valokuva: Laura Manninen

Shorties hylkii jaarittelua, lyhyt muoto ja tiivis tyyli. Esityksiä, joissa muoto ei rajoita sisältöä.

Elävän esinetaiteen ilta tarjoilee sarjan lyhyitä teoksia korkeasti koulutetuilta jonglööreiltä, jotka ovat kulkeneet omia taiteellisia polkujaan kohti uusia tulkintoja ja ajatuksia herättäviä liikekieliä, joissa esineiden ja kehojen liikkeet sulautuvat yhteen. Virtuoottisia, hypnoottisia ja omintakeisia koreografioita tyylikkäästi tarjoava iltama on loistava tapa päästä nauttimaan nuoresta taiteenlajista.

Tarjolla on vapaasti tulkittavia teoksia, jotka ovat kuin taiteellista tutkimusmatkailua suomalaiseen sielunmaisemaan johdattaen mielikuvituksen kulkemaan muun muassa alkukesän kukkaniityille tyyninä iltoina. Rosoisten peltojen halki, näin miesten kesken. Aina saamelaisen hengellisyyden sekä tamperelaisen juomakulttuurin pariin. Ja lopulta juhlimaan olemassaolon kaunista arvoituksellisuutta.

Lyhyestä virsi kaunis, ja tiiviisti voi kertoa maailmankokoisia asioita!

Shorties: Elävän esinetaiteen ilta on lauantaina 1.6. klo 19 Kulttuuritila Merirastissa (Jaluspolku 3). Liput 10 €, etukäteen fienta.com/fi/nuua-shorties tai paikan päältä.