Elojuhlat lauantaina 17.8. Liinamaanpuistossa

Wanhan Vuosaaren Elojuhlat järjestetään Liinamaanpuistossa Ilveskorvenpuiston remontin vuoksi.

Wanhan Vuosaaren Elojuhlat järjestetään lauantaina 17.8. kello 13–16 Liinamaanpuistossa Mustalahdentien Pohjoisen ostoskeskuksen ja Isonvillasaarentien vieressä.

Oletko innokas kotikokki tai kädentaitaja? Tule ravintolapäivän ja siivouspäivän hengessä Liinamaanpuistoon oman pöydän kanssa myymään tuotteitasi tai nauttimaan muiden paikalle tuomista antimista!

Juhlapaikka on Mustalahdentien ja Isonvillasaarentien päässä olevalla Liinamaanpuiston alueella, Vuosaaren Pohjoisen ostoskeskuksen vieressä.

Ohjelmassa Pingu Pelle & pallot, klo 13 vartin jumppa ja Vuosaari-visailu alkaa, klo 13.15 Vuosaaren kirjasto esittäytyy, Pikku Karhu: Draamallinen satutuokio, klo 13.30 yhteisömuusikko Yusuf musisoi akustisesti, klo 14 Vuosaaren kirjoittajien tekstejä, klo 14.30 yhteisömuusikko Yusuf musisoi akustisesti, klo 15 Vuosaaren kirjasto esittäytyy, Pikku Karhu: Draamallinen satutuokio, klo 15.15 Vuosaari-visailun tulokset, parhaat palkitaan!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Pingu-pelle teki ilmapalloista hienoja eläinhahmoja.

Pingu-pelle teki ilmapalloista hienoja eläinhahmoja.

Toimintaansa esittelemässä järjestöjen, kaupungin ja seurakunnan edustajia. Paikalla ainakin Vuosaaren seurakunnan diakoniatyö, Vuosaaren Martat, Vuosaari-Seura, Vuosaaren Lionsit, Vuosaaren kirjasto, Vuosaaren kirjoittajat, Itä-Helsingin reserviläiset ja vääpelikilta, Vuosaaren yhteisötalo, Itä-Helsingin Kaverikoirat ry, Itä-Helsingin Eläkeläiset ry ja Vanhusten Turva ry sekä alueen stadiluotsi ja yhdyskuntatyöntekijä. Tule kysymään ja keskustelemaan ja nauttimaan kesäpäivästä!

Käteismaksulla myynnissä muun muassa grillimakkaraa, kahvia ja leivonnaisia yms. Tilaisuuden järjestää Pohjoisen Vuosaaren toimijaverkosto.