Viikingeille kotivoitto jääkiekossa

Jääkiekon miesten 2. divisioonan kausi jatkui Viikkareiden osalta kotipelillä perjantaina 20.9., kun vieraaksi saapui Sipoosta Hyrylään muuttanut Wolfpack (entinen Wolf).

Joukkueiden aikaisempien kausien kohtaamiset ovat olleet hyvinkin tasaisia, eikä tämäkään koitos poikennut kaavasta. Maaleja taottiin vuorotellen puolin ja toisin, ja ratkaisua saatiin odottaa ottelun loppumetreille saakka.

Kahden erän jälkeen lukemat taululla olivat 3–3 ja voittomaali nähtiin noin 50 pelatun minuutin jälkeen, kun sarvipäät menivät 4–3-johtoon. Aivan ottelun lopussa Viikinkien kapteeni Joni Järä riisti kiekon vastustajalta ja viimeisteli 5–3-voittolukemat tyhjään maaliin.

Viikinkien maalintekijöinä ottelussa olivat Akseli Aho (2), Eero Virkamäki, Oliver Obolgogiani ja Joni Järä. Maalissa pelanneelle Topi Hänniselle kertyi 23 torjuntaa.

Viikkarit jatkaa pelejään lauantaina 28.9. kello 18.30 kun joukkue matkustaa Hyvinkäälle kohtamaan viime kauden finalistin Jää-Ahmat. Vuosaaressa pelataan seuraavan kerran perjantaina 4.10. kello 19.05, kun vieraaksi Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) saapuu hallitseva mestari TuusKi Tuusulasta. Otteluun on vapaa pääsy.