Viikingeillä kaksijakoinen kiekkoviikko

Viikinkipelaaja jäässä vastustajan kanssa.

Viikinkien kausi on ollut tähän saakka kaksijakoinen.

Viikinkien jääkiekon edustusjoukkue pelasi kahdesti 2. divisioonassa menneellä viikolla. Keskiviikkona 12.12. joukkue matkasi Kellokosken Alun vieraaksi Kellokoskelle, ja lauantaina 15.12. se kohtasi KJT Haukat Keravalla.

Keskiviikon KelA-ottelusta ei muodostunut suurempaa spektaakkelia vuosaarelaisten viedessä taiston nimiinsä selvin 0–7-lukemin. Ottelun tehomiehinä häärivät 2+1 tehot kirjauttanut Kristian Lindström sekä niin ikään kaksi maalia laukonut Santtu Sulander.

Keravan jääpyhätössä lauantaina tahkottu mittelö oli tilastojen valossa tasainen KJT Haukkojen käyttäessä kuitenkin selvästi tehokkaammin maalipaikkansa hyväksi. 7–2-loppulukemat eivät jättäneet selittelyille sijaa.

Sarja on nyt puolessa välissä, ja on joulutauon aika. Viikinkien syyskausi on ollut kaiken kaikkiaan kaksijakoinen, eikä joukkue ole päässyt samanlaiseen lentoon, mitä edellisellä kaudella nähtiin. Rautaliigan kuudes tila ja 13 pisteen takamatka sarjakärki Wolfiin ei varmasti tyydytä itähelsinkiläisiä. Sarjan toiselle puolikkaalle jääkin roimasti parantamisen varaa, jos Vuosaaressa halutaan tälläkin kaudella pelata pitkälle kevääseen.

Viikingit toivottaa kannattajilleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulun odotusta ja hyvää uutta vuotta!

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko (22.12.2018)
Wolf 39
HC Vantaa 33
H.K.H. 33
GrIFK 32
KJT Haukat 28
Viikingit 26
Tuuski 26
KelA 11
HAKI 9
OKK 0