Futsal-menestystä FC Viikingeille P14-sarjassa

Viikinkien voitokas futsaljoukkue.

Viikinkien voitokas futsaljoukkue.

FC Viikinkien P05-joukkueen futsal-sarja sujui erinomaisesti jo toisena peräkkäisenä kautena, kun P05/Red voitti P14-sarjan ylivoimaisesti maalierolla 71–28. Red-joukkue ei hävinnyt taaskaan yhtään ottelua sarjassa. Tänä vuonna voiton kruunasi vielä Sampo Båskin maalipörssin kuninkuus 19 tehdyllä maalilla.

Futsal on 05-pojille mieluisa jalkapallon oheinen höntsäilylaji talvikaudella, ja peleissä on hyvä sekä iloinen meininki.

Red-joukkueessa pelasivat: Aleksi Alatalo, Julius Weckström, Emre Güngörmez, Sampo Båsk, Jooa Saukkonen (jalkapalloedustus HJK), Elias Weckström, Tuukka Vaara, Samuel Vuohtoniemi ja Basim Yousef. Kahdessa viimeisessä pelissä maalissa pelasi valkoisten maalivahti Haidar Alaye, muuten pojat vuorottelivat peleissä jälleen maalivahtina.

P05/Valkoinen sijoittui omassa lohkossaan hienosti neljänneksi. P05/Punainen ja P05/Sininen tsemppasivat myös hienosti ja sijoittuivat lohkojensa yhdeksänneksi sekä kymmenenneksi.