Ota kantaa Vartiokylänlahden suunnitelmiin

Vartiokylänlahti-kävelyt 9.4. ja 25.4.

Vartiokylänlahtea kierretään yhdessä suunnittelijoiden kanssa tiistaina 9.4. kello 17–19 ja torstaina 25.4. kello 17–19. Tiistain kävely lähtee Rastilan kartanolta leirintäalueelta (Karavaanikatu 4) ja torstain kävely Puotilan kartanolta (Puotilantie 7). Suunnittelijat ovat paikalla vastaamassa alueen suunnitteluun liittyviin kysymyksiin lähtöpaikoilla kello 14–17.

Vartiokylänlahden suunnitteluperiaatteet ovat työn alla. Alueelle laaditaan kaavarunkoa. Suunnitteluperiaatteilla määritellään alueen tulevaa täydennysrakentamista, virkistysalueita, reitistöjä ja palveluita. Tarkastelun alla ovat Rastilanrannan, Puotilanrannan ja myöhemmin Rastilan leirintäalueen rakentaminen.

Karttakysely ja mielipiteet 26.4. saakka

Netissä osoitteessa https://app.maptionnaire.com/fi/5467 on myös esillä karttakysely alueen suunnittelusta. Asukkaiden on nyt siis aika ottaa kantaa alueen suunnitelmiin. Mielipiteitä voi jättää 26.4. saakka.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on lisäksi esillä muun muassa Vuotalossa (Mosaiikkitori 2).

Vartiokylänlahden kartta.

Vartiokylänlahden ympärille kaavaillaan jopa 7 500 uutta asukasta lähivuosikymmeninä.