Kaavakävelyt Uutelassa ja Aurinkolahdessa

Nuottasaari ja sinne johtava silta. Kuva: Matti Koivisto

Nuottasaari ja sinne johtava silta. Kuva: Matti Koivisto

Helsingin kaupunkiympäristö järjestää kaavakävelyt, jotka liittyvät Uutelassa Hallkullanniemeen ja Nuottasaareen tekeillä oleviin asemakaavoihin sekä Aurinkolahdessa Furumonkujalle ja Gustav Pauligin kadun varteen suunniteltuun täydennysrakentamiseen.

Uutelassa asemakaavaa laaditaan Hallkullanniemeen ja Nuottasaareen. Tarkoituksena on laajentaa virkistysaluetta meren rantaan ja samalla rajata nykyinen pihapiiri virkistysalueesta. Myös parkkipaikkaa on tarkoitus laajentaa Uutelan hoito- ja kehittämissuunnitelman 2017–2026 mukaisesti. Asemakaavaehdotus on nähtävillä 23.9.–22.10.2021.

Uutelan kaavakävelylle lähdetään palstaviljelyalueen parkkipaikalta keskiviikkona 13.10. kello 16. Kävely kestää noin tunnin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Furumonkujalle tulisi rivitaloja ja Gustav Pauligin kadun varteen kerrostaloja. Oheinen havainnekuva on keväältä ja siihen on saattanut tulla muutoksia.           Kuva: Kaupunkiympäristön toimiala

Furumonkujalle tulisi rivitaloja ja Gustav Pauligin kadun varteen kerrostaloja. Oheinen havainnekuva on keväältä ja siihen on saattanut tulla muutoksia. Kuva: Kaupunkiympäristön toimiala

Aurinkolahdessa suunnitellaan täydennysrakentamista osoitteeseen Furumonkuja 1 ja 3. Gustav Pauligin kadun varteen suunnitellaan kerrostaloja ja Furumonkujan puolelle rivitaloja.

Asemakaavojen valmistelusta järjestetään saadun palautteen perusteella kaavakävely keskiviikkona 13.10. kello 18–19. Tapaaminen on Furumonkuja 1:ssä kello 18.

Kävelyille ennakkoilmoittautuminen

Kävelyille pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon asemakaavojen muutoksia valmisteleville tahoille 12.10.2021 mennessä: Hallkullanniemeeen ja Nuottasaareen Tuukka Linnakselle, p. 09 3103 7308, tuukka.linnas@hel.fi ja Furumonkujan kaavakävelylle Johanna Marttilalle, p. 09 310 20337,
johanna.marttila@hel.fi