Taloja huutokaupataan Nordsjön kartanon vierestä

Kaksikerroksinen huutokaupattava talo.

Helsingin kaupunki myy Nordsjön kartanon vieressä olevaa kartanon entistä asuintaloa huutokaupalla. Peruskorjattava talo on osoitteessa Itäreimarinkuja 2. Rakennuksen ostajalle vuokrataan 628 m2:n vuokra-ala. Kaksikerroksisessa puutalossa on kerrosalaa n. 193 m² ja huoneistoalaa n. 133 m². Suojeltua rakennusta tai sen osaa ei saa purkaa eikä siinä saa suorittaa sellaisia lisärakentamis-, korjaus- tai muutostöitä, jotka turmelevat julkisivujen tyyliä.

Huutokauppa-aika päättyy 8.9.2022 kello 12, ja tällä hetkellä talosta on tehty 25 000 euron tarjous.

Helsingin kaupunki huutokauppaa lisäksi toistakin entistä asuinrakennusta Nordsjön kartanon vierestä osoitteesta Itäreimarinkuja 4. Suojeltu talo on hirsirunkoinen lautaverhoiltu yksikerroksinen rakennus, jossa on kylmä ullakkotila. Rakennusten ostajalle vuokrataan yhteensä noin 574 m²:n vuokra-alue. Asuinrakennuksen kerrosala n. 148 m² ja huoneistoala n. 125 m².

Asuinrakennuksen huutokauppa-aika päättyy 8.9.2022 kello 12, ja tällä hetkellä talosta on tehty 9 000 euron tarjous.