Nuotioita joka kivenkoloon

Nuotiopaikkoja.

Satu Ronkaisen ottamissa kuvissa näkyy luvattomia nuotioita Aurinkolahdessa ja Kallvikinniemessä.

Natura 2000 -alueella tulisi vaalia luonnon monimuotoisuutta. Kallvikinniemi sen sijaan on täysin grillaajien armoilla. Luvallisen grillauspaikan lisäksi nuotioita löytyy joka paikasta. Tähän näkyyn ei haluaisi törmätä luonnossa liikkuessaan. Palovaarasta puhumattakaan. Ongelma on Liikuntaviraston, Staran, poliisin ja muiden tiedossa. Lukuisat nuotiot ja hiilikasat täytyy ilmeisesti siivota talkoovoimin pois, viranomaisia asia ei tunnu saavan liikkeelle.

Nuotiota ja hiilikasoja on nykyään myös Aurinkolahden rannalla. Poliisin voi tarvittaessa kutsua paikalle, jos ei itse halua puuttua tulen tekijöiden touhuihin. Jokainen voi omalta osaltaan vaikuttaa Vuosaaren luonnon kauniina säilymiseen.

Ystävällisin terveisin Satu Ronkainen