Viikkarit taipui lisäajalla

FC Viikinkien pelaajia.

Tämäkään lennokas tilanne MP:n maalilla ei johtanut tulokseen. Kuva: Eero Honkanen

FC Viikinkien miesten edustusjoukkueen Kakkosen kauden kotiavaus Hettarilla koleassa vesisateessa lauantaina 11.5. ei sujunut aivan harjoituskauden hyvien pelien tuomien odotusten mukaisesti. Mikkelin Palloilijat oli tälläkin kertaa paha vierailija, ja se vei pisteet Mikkeliin 1–2-voitollaan.

MP:n ensimmäisestä maalista vastasi Dennis, joka ovelalla kantapääpotkullaan ohitti Viikkari-vahti Sam Jammehin ottelun 29. minuutilla.

66. minuutin kohdalla Viikinkien tasoituksen teki Max Ehrnrooth Ville Varilan hyvän ylöstuonnin jälkeen. Loppu oli mikkeliläisten kovaa painostusta ja Sam Jammeh sai maalillaan venyä useaan huipputorjuntaan. Vieraiden painostus toi kuitenkin tuloksen harmittavasti ottelun lisäajalla Lucas dos Santoksen viimeisteltyä loppunumeroiksi mikkeliläisten 1–2-vierasvoiton.

– Tyypillinen ensimmäinen peli luonnonnurmella. Liikaa harhasyöttöjä ja virheitä, joista vastustajan maalitkin syntyivät, päävalmentaja Alexander Baranov totesi.

Baranov kaipasi Viikinkien otteisiin lisää suoraviivaisuutta ja aggressiivisuutta. Sitä Viikareiden on mahdollisuus esittää vieraissa lauantaina 18.5. Kouvolassa Susia vastaan ja kotikentällä Hettarilla lauantaina 25.5. Lahden Reipasta vastaan.